De finnnhütte standaard heeft een oppervlakte van 110M2, verdeeld over 3 verdiepingen en is geschikt voor 1 tot maximaal 4 personen.

Vanuit de tuin (omheind met circa 1 meter hoog gaas) gaat u via een betonnen trap met 6 treden naar beneden en komt u in de hal. Hier vanuit kunt u naar de grote slaapkamer, de badkamer met wastafel en douche en het aparte toilet.

 

Via een dichte trap (7 treden - 2 plateau’s - 4 treden) met antislip komt u in het woongedeelte die door de schuine wanden een knus gevoel geeft. Het woongedeelte / trap kan afgesloten worden middels een traphekje, waardoor uw hond(en) rustig in het woongedeelte kan verblijven.

Hier bevinden zich een zitgedeelte, gezellige eethoek en een kleine keuken. In de keuken vindt u, naast natuurlijk servies, potten en pannen, een electrische kookplaat met oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een senseo-apparaat. De keuken beschikt niet over een vaatwasser.

 

In het zitgedeelte staat een televisie (Let op: Géén Nederlandse zenders) met DVD-speler en een radio-cdspeler.

 

Vanuit het zitgedeelte komt u op een balkon met een zitje waar u een prachtig uitzicht heeft op ons park.

 

Via een open trap, die niet geschikt is voor honden, komt u boven in de slaapruimte die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een eenpersoonsbed.

 

Alle finnhütten hebben dezelfde indeling, maar onderscheiden zich in meubels en kleur van de accessoires. En natuurlijk; in elke Finnhütte bevindt zich een Kuranda orthopedisch hondenbed en een hondenmand.  

 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte - Huisnummer 2 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte - Huisnummer 3 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte - Huisnummer 4 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte - Huisnummer 5 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte - Huisnummer 6