De finnhütte plus heeft een oppervlakte van 115M2, verdeeld over 3 verdiepingen en is geschikt voor 1 tot maximaal 4 personen.

Vanuit de omheinde tuin (omheind met circa 1.70 hekwerk en schutting) kunt u de woning op 2 manieren betreden: ofwel via de ingang van de voorheen standaard finnhütte (zie omschrijving standaard finnhütte) of via de zijkant van de finnhütte plus waar een aanbouw gemaakt is. Deze aanbouw is bij de trap af te sluiten met twee openslaande deuren.

Via dit entree kunt u ofwel via een dichte trap (7 treden met antislip) naar beneden waar zich de ruime slaapkamer, de badkamer met douche en wastafel en het aparte toilet bevinden. En natuurlijk bevindt zich ook in de Finnhütte Plus een Kuranda orthopedisch hondenbed en een hondenmand.

Vanuit het entree kunt u ook via een dichte trap (4 treden met antislip) naar het woongedeelte. Hier bevinden zich het zitgedeelte, gezellige eethoek en de keuken.

In de keuken vindt u, naast natuurlijk servies, potten en pannen, een elektrische kookplaat met oven, ruime koelkast met apart vriesgedeelte, koffiezetapparaat, waterkoker en senseo-apparaat. De keuken beschikt over een vaatwasser. Het woongedeelte / trap kan middels een traphekje worden afgesloten, waardoor uw hond(en) rustig in het woongedeelte kan verblijven.

In het zitgedeelte staat een televisie (Let op: Géén Nederlandse zenders) met DVD-speler en een radio/cd-speler.

 

Vanuit het zitgedeelte komt u op een balkon met een zitje waar u een prachtig uitzicht heeft op ons park.

 

Via een open trap, die niet geschikt is voor honden, komt u boven in de slaapruimte boven die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een bureau en stoel waar u in alle rust wat kunt lezen, schrijven etc.

 

Hier kunt u via een Facebooklink de foto´s bekijken van de Finnhütte Plus - Huisnummer 12